_IMPLANTATI - ZOBNI VSADKI

Implantati oziroma zobni vsadki so odlična rešitev za vsakogar, ki ga pesti težava manjkajočih zob

KAJ SO IMPLANTATI


Definirani so kot zobni nadomestki, izdelani v obliki vijaka iz titana, titan pa je trenutno najbolj kompatibilen s človeškim organizmom. Implantati delujejo kot pravi zobje, po namestitvi vijaka iz titana pa je navadno potrebno počakati tri mesece, na kar se vsadek zaraste v kost (osteointegracija). Po treh mesecih zobozdravnik na vijak namesti nadgradnjo, na katero pritrdi keramično prevleko. Glavna prednost zobnih vsadkov ni le v njihovi funkcionalnosti, ampak tudi v njihovi estetski dovršenosti. S pomočjo implantatov bodo vaši zobje ponovno zasijali, vi pa se boste lahko smejali brez skrbi in samozavestno.

Zobni vsadki trajno rešijo težavo manjkajočih zob. Njihova namestitev je popolnoma varna, služili pa vam bodo več kot odlično do konca življenja. Navadno se zobozdravniki za zobne vsadke odločijo tedaj, ko pacientu manjka en ali več zob hkrati. Občasno jih zobozdravniki uporabljajo tudi za stabiliziranje zobnih protez, v kolikor slednje ne omogočajo učinkovitega in normalnega prehranjevanja.

PERCHÉ NOI?

Il database dei dentisti dell’agenzia Dr. CURATIS comprende soltanto professionisti di alto livello, tra i migliori, anche secondo le recensioni dei pazienti.

Dr.Curatis è un’agenzia sanitaria, che valuta la soddisfazione dei pazienti dopo gli interventi.

Scegliere la nostra agenzia conviene perché offriamo prezzi fino al 30% inferiori rispetto a quelli di listino del dentista. Per te stiamo esplorando il mercato fornendovi offerte e prezzi di varie cliniche da confrontare tra loro.

Chiama l’agenzia Dr. CURATIS! Ti metteremo in contatto con i migliori dentisti nel minor tempo possibile per ridere di nuovo con denti sani e belli!

Se hai problemi ai denti non ignorarli! Compila il seguente modulo e ti invieremo subito le offerte dei migliori dentisti verificati! Ottieni uno SCONTO DEL 20% E LA PRIMA VISITA GRATIS!

QUALI VANTAGGI VI OFFRIAMO?

Ampia gamma di dentisti verificati
Appuntamento immediato con il dentista prescelto
Valutiamo la soddisfazione dei pazienti dopo le cure
Interventi indolori
Prezzi da confrontare di vari studi dentistici e cliniche dentali
Sconto del 20%
100% garanzia di soddisfazione

_ USTNA HIGIENA

KAKO PODALJŠAMO ŽIVLJENJSKO DOBO ZOBNIH VSADKOV?


V kolikor se pacient odloči za namestitev zobnih vsadkov je ključno, da jih zobozdravnik opozori na ustreznost ustne higiene. Slednja je ključna za ohranjanje zdravih in lepih naravnih zob, pri namestitvi implantatov pa ustna higiena postane še bolj pomembna in delikatna.

V kolikor pride do vnetja dlesni ob nameščenem zobnem vsadku namreč obstaja nevarnost, da vnetje hitreje napreduje in na dlesni pusti hujše posledice kot tedaj, ko do vnetja pride ob naravnem zobu. Če se vnetje ne pozdravi dovolj hitro lahko pacient implantat izgubi že v nekaj letih po namestitvi. Iz tega naslova je torej ustrezna in redna ustna higiena nujna za vzdrževanje zdravih dlesni in nemotene uporabe zobnega vsadka.

 

PREDNOSTI ZOBNIH VSADKOV

Kot naravni zobje

Zobni implantati dajejo občutek naravnih zob, saj se v ustni votlini obnašajo kot pravi zobje. Ne samo funkcionalno ampak tudi estetsko!

Visoka funkcionalnost

Zobni vsadki vam omogočajo normalno žvečenje hrane ter ne ovirajo govora.

Dolga življenjska doba

Zobni implantati trajno rešijo težavo manjkajočih zob. Njihova namestitev je popolnoma varna, služili vam bodo več kot odlično do konca življenja.

Izboljšana kvaliteta življenja

Zobni vsadki vam povrnejo vaš nasmeh ter voljo do smejanja in druženja, saj zdrav nasmeh znatno izboljša samozavest.

Izboljšano zdravje ustne votline

Nadomeščanje manjkajočih zob s pomočjo zobnih implantatov zagotavlja stabilnost ostalih zob v ustih in na ta način obdržite naravno obliko obraza. Implantati preprečujejo propadanje čeljustne kosti, kar je pogosto pri pacientih s pomanjkanjem enega ali več zob.

Izredno varen poseg

Implantologija rešuje zobne težave na moderen, varen in pravilen način, s 99,8% uspešnostjo!

RICEVI PIÙ OFFERTE E CONFRONTA I PREZZI DA DENTISTI VERIFICATI!

Compila il modulo e RICEVI 20% DI SCONTO E LA PRIMA VISITA GRATIS!
IMPIANTI DENTALI? ATTENZIONE A NON PAGARE TROPPO! RICEVI OFFERTE

Kaj pa cena zobnih vsadkov?

 

Od vseh naštetih korakov je odvisna tudi sama cena vsaditve implantatov. Zaključimo lahko, da je cena nižja tedaj, ko je zobovje, kosti in dlesni posameznika v dobri zdravi formi in v kolikor se pacientu vsadi manjše število implantatov. Več korakov in kirurških posegov, potrebnih za vsaditev zobnih vsadkov se odraža tudi v višji ceni.

Pri izbiri zobozdravnika, ki vam bo vsadil zobne implantate bodite pozorni, saj je kakovostno opravljena storitev ključna, da bi lahko zobni vsadki postali pravi nadomestek vaših naravnih zob. Na ceno storitve vpliva tudi to, ali vam zobne vsadke vsadi navaden zobozdravnik, specialist implantolog ali oralni kirurg. Slednja dva vam na podlagi dolgoletnih izkušenj s tovrstnim delom implantate vsadita kakovostno, kar ključno vpliva na življenjsko dobo vsadkov.

Cena pa je odvisna tudi od blagovne znamke implantata, saj na trgu obstaja več kot 2000 različnih ponudnikov zobnih vsadkov. Kvaliteta posamezne znamke je v grobem odvisna od tega, koliko časa je znamka že na trgu in o kliničnih raziskavah, izdelanih za določeno znamko in njeno kakovost. Kljub kakovostnim znamkam pa na trgu obstajajo tudi številni ponaredki vsadkov, ki so izdelani iz slabega titana in ne omogočajo pravilne ostointegracije kar pomeni, da jih človeški organizem ne sprejme kot sebi enake. V Sloveniji se cena zobnega vsadka giba med 900 in 1800 EUR.


MANDA RICHIESTA
Italiano