PROTETIKA

Home / PROTETIKA
PROTETIKA

Zobni aparati služijo pri korekciji ortodontskih anomalij zob, kar je pomembno ne le za estetiko pacienta, temveč tudi za pravilno funkcijo zob, ki lahko negativno vpliva na same zobe in na zdravje celotnega žvečnega sistema. Nepravilno postavljeni zobje onemogočajo ohranjanje pravilne ustne higiene, s čimer se poveča tveganje za nastanek kariesa, in lahko preobremenijo zobe s prekomernimi žvečilnimi silami, povzročijo prekomerno obrabo in težje oblike stanja ne le zob, temveč tudi čeljustnega sklepa. Še kako namreč velja dejstvo, da pravilna postavitev zob doprinese k lepemu nasmehu ter k večji samozavesti. Pozitivna samopodoba pa je zelo pomembna tako za najstnike kot tudi odrasle ljudi, ki  vse več se odloči za zobni aparat.

 

KAKO DO USTREZNEGA ORTODONTA?

 

Pri tako obširni ponudbi je zelo težko najti ustreznega ortodonta, kateremu lahko zaupate vaš nasmeh! Uspešnost korekcije nasmeha ni v samem zobnem aparatu temveč je zelo odvisno, od specijalista, ki zobni aparat pravilno prilagodi vašim ustom in zobem. Zdravstvena agencija Dr.Curatis je nastala prav iz tega razloga, da nenehno raziskuje trg in na podlagi ocenjevanja zadovoljstva svojih pacijentov priporoča izključno izbrane zobozdravnike in zdravnike, ki ustrezajo vsem postavljenim kriterijem.  

V naši ponudbi imamo izjemne ortodonte, ki storitev izvajajo na zelo visoko strokovni ravni in zelo ugodno. Zdravstvena agencija Dr.Curatis vam finančno pomaga tako, da vam zagotovi tudi do 30% nižjo ceno kot bi jo dobili sami, če bi se na ponudnika obrnili direktno.  

 

KATERE ZOBNE APARATE POZNAMO?

Fiksni zobni aparat

Fiksni zobni aparat je pritrjen na zobe ter jih lahko odstrani le ortodont. Prednost fiksnih ortodontskih aparatov je v hitrejšem doseganju želenih rezultatov, saj aparati delujejo neprekinjeno in se zagotavljajo natančnejši rezultati.  

Med te sodijo:

Klasični kovinski fiksni zobni aparati

Samozaklepni zobni aparati

Brezbarvni ali beli zobni aparati

Lingvalni aparati

 

Mobilni zobni aparat

Mobilni zobni aparat lahko pacient sam odstrani. Mobilni, oz. premični aparati se izdelujejo v zobnem laboratoriju individualno za vsakega pacienta.

Med te sodijo:

Nevidni zobni aparat (invisalign)

Aktivna snemljiva plošča

Funkcionalni aparat

 

Pošljite nam svoje povpraševanje!

Prejeli boste bogato ponudbo s kar 10 vrhunskimi ortodonti iz Slovenije in Hrvaške. Ortodonti, ki vam jih bomo priporočili v Dr.Curatis, izvajajo najkvalitetnejše ortodontske storitve v modernih ordinacijah brez dolgih čakalnih dob.

Dr.Curatis vam priskrbi 

  • Preverjene vrhunske strokovnjake, katerim boste lahko zaupali
  • visoko kakovostne storitve po izjemnih cenah 
  • do 30% nižje cene, kot bi jih dobili sami pri specialistih v naši ponudbi 
  • BREZPLAČEN prvi pregled, kjer vas bodo zobozdravniki temeljito pregledali in svetovali za vas najbolj optimalno rešitev!

 

Pošljite svoje povpraševanje zdaj!

Izpolnite obrazec in prejeli boste 10 neobvezujočih ponudb Dr.Curatis zobozdravnikov.

 

SORRIDI SERENAMENTE?VUOI SISTEMARE I TUOI DENTI PER SEMPRE?

Compila il modulo e ti invieremo una tabella comparativa di 10 studi 
dentistici, i loro prezzi e i risultati sulla soddisfazione dei pazienti dopo le
cure dentali.

Dr.CURATIS vi offre la prima visita da uno specialista qualificato, che vi
fornirà un quadro dettagliato della vostra situazione dentale e vi
preparerà un piano di cura più adatto al vostro caso.

Lo sapevi ? L'agenzia Dr.Curatis valuta la sodisfazzione dei pazienti, dopo
interventi già effetuati.